Rijeka, Croatia
Loading


The links above provide you a way back to main part of the dictionary. Pages Preluk and Rijeka are only the add to my site, to give you some information about me, and some interesting facts about my home town and an old racing track only few kilometers from Rijeka. Rijeka has a great history organizing races almost a century ago.


RIP Korado Vujnović
U Rijeci je , nakon kratke i teške bolesti, u 48. godini života zuvijek stalo kucati srce legendarnog Korada Vujnovića, reportera Hrvatskog radija Radija Rijeke i velikog i strastvenog navijača "Rijeke". Korado je završio u bolnici nakon što mu je puknula aorta, bio je u kritičnom stanju, a izgubio je borbu za život pet dana nakon što je zaprimljen u bolnicu. Iskrena sućut obitelji, Suprugi Silviji i kćerima Ledi i Dori.

riječki dvoglavi orao

Ambigram Rijeka

Udruga 051 Rijeka

RiRock, glazbeni internetski magazin

Biografije poznatih i manje poznatih Riječana

Ovdje će biti predstavljene biografije poznatih i manje poznatih Riječana, riječkih patricija, industrijalaca, znanstvenika itd.

Biografije je kreirao povjesničar i konzervator, prof. Nenad Labus i zahvaljujući njegovom trudu lista osoba će se polagano povečavati. Zato budite strpljivi i navraćajte na ove stranice po nove podatke i biografije.

 

Konzervatorski odjel u Rijeci